Over Cantal

CantalLogoStempel Cantal

 

 

 

 

Uitgeverij Cantal: hart voor de Pabo en het basisonderwijs!

 

Kwaliteit als norm!

Cantal is een jonge uitgeverij die zich specialiseert in uitgaven voor de Pabo. De auteurs en de uitgever van Cantal zijn zeer betrokken bij de pabo en bij het basisonderwijs. Ze komen er zelf veelal uit voort. Zij willen een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in de vorm van gedegen, praktische, innovatieve en hoogstaande uitgaven voor de opleiding.

Auteurs

De auteurs van de uitgaven van Cantal zijn nauw betrokken bij het onderwijs op de Pabo, vaak als docent. Zij onderscheiden zich doordat zij de visie op hun vakgebied koppelen aan concrete ervaring met onderwijs aan studenten van de Pabo.

Inhoud en vorm

Bij de ontwikkeling van nieuwe uitgaven is, behalve de inhoud, ook de vorm van groot belang. Die moet ondersteunend en versterkend zijn en bovendien het gebruiksgemak vergroten. Daarom is de vormgever in een vroegtijdig stadium betrokken. Op die manier ontstaat een harmonische en functioneel doordachte uitgave.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over uitgeverij Cantal, bijvoorbeeld welke leermiddelen zij nog meer heeft ontwikkeld, kijk dan op www.cantal.nl.