Boekenlijstgegevens SNS

 

 

 

 

 

 

Van Schrift Naar Schrijven, auteur Else Kooijman, is verschenen en leverbaar voor het schooljaar 2019-2020. Van Schrift Naar Schrijven, kortweg SNS, is een uitgave van uitgeverij Cantal.

SNS is een ‘blended’ leermiddel en bestaat uit een werkschrift (losbladig) en een website. Het werkschrift bevat de licentiecode waarmee de student toegang krijgt tot de website.

 

Vormgeving
In  tijden waarin we soms dreigen overvoerd te worden met informatie, is een goede vormgeving – van handschrift én typschrift – van wezenlijk belang om een boodschap over het voetlicht te krijgen.
Daarom heeft uitgeverij Cantal recentelijk de uitgave Vorm en tekst (Vet) op de markt gebracht. Vet is een internettoepassing en een gids voor het opmaken van tekst en beeld. Heb je interesse, bezoek dan de website van Vet.

Licentiehouders van SNS kunnen – vanwege het belang van vormgeving voor schrijven – de licentie voor Vet tegen een gereduceerde prijs aanschaffen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je op de website van uitgeverij Cantal.

 

Boekenlijstgegevens
De  boekenlijstgegevens van SNS (en van Vet)  zijn als pdf beschikbaar.

 

Voor deze pagina van de website 'https://vanschriftnaarschrijven.nl' is geen licentiecode nodig. Echter, kopieert of publiceert u (delen van) deze pagina', dan overtreedt u de wet op het auteursrecht.